Året 2015

Har suttit ikväll och försökt tänka över vad vi gjort och vad som hänt 2015.

Som vanligt under ett år så händer det alltid både bra och dåliga saker. Men det är ju så livet är. Våren startade iallafall bra då jag höll ett par agilitykurser med härliga kursare. Det är så kul att hålla kurs då man lär andra och samtidigt får mer erfarenhet om olika individer.

Under mars och april så hade vi utredning med vår dvärgpudel Stella som hade ont i både höfter och att en patella hoppa ur. Till sist med tanke på hennes hjärtfel och de smärtor hon hade valde vi att låta henne somna in då hon aldrig hade kunnat leva ett normalt hundliv utan smärta. Jättetråkigt på en så ung hund.

Sommar-
Agilitytävlingar har vi hunnit med några. Pappa har tävlat en del med Isis men jag har även hoppat in i hans ställe och vi lyckades få upp henne i klass 2 i både hopp och agility.

Vi skickade in ansökan om kennelnamn och i augusti blev namnet Ullmarkens godkänt. Så kul!
2014 bestämde vi oss för att köpa en till pumi. Men det är inte bara bara. Vi hittade en trevlig kombination till slut som skulle ge oss en tikvalp under vintern 2015. Men tyvärr så gick tiken tom så vi fick börja leta igen. Vi får se vad 2016 har att erbjuda istället.

På sommaren hann vi även med semester då vi minglade på hundutställningar, umgicks med härliga vänner samt ätit polkagrisar från gränna. Vi bodde på kronocamping Lidköping i två veckor och åkte runt fina Kinnekulle och badade i Vänern.

Hösten-
Pappa skrämde livet ur mig när han fastnade i en stor maskin på jobbet. Men som tur är blev han snart återställd.

Varje ledig helg hela hösten/vintern har varit uppbokad men ändå glömmer man vad som gjorts. Men vi har varit några turer under året till våra goa vänner i skåne. Tack Jenny och Håkan för att ni är ni!

Vintern-
Stora Stockholm!
En höjdpunkt! Jobb och mingel på Stockholms hundmässa.

Och till sist! En härlig tvåveckors semester i Klövsjö, Jämtland. Här har vi våran fjällstuga som står oss till förfogande när än behövs. Jag älskar att bo och vara här. Bära in vatten från en källa. Elda i spisen så att det är 34 grader varmt inne. Ja det är underbart!

Jag har nu säkert glömt många händelser under 2015 men detta var några som var detta året.
Jag hoppas nu att 2016 blir ett år att minnas med glädje.

Jag hoppas verkligen att vi till hösten 2016 får våran efterlängtade valpkull efter Skallabackens Isis.

Gott Nytt År önskar Jessica och Preben
image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close