Valparna 4 veckor

Idag är valparna 4 veckor gamla. Det är alltså 4 veckor kvar till dom lämnar för att åka till sina nya hem. Det känns konstigt.. Valparna har på en väldigt kort tid blivit en del av familjen. Dom är så mysiga och visar redan nu att de alla har sin egna personlighet. Men jag tror att detta är lugnet före stormen. Det blir mer och mer bus i valphagen. Så när det är dags för dom att lämna så kommer det nog vara både skönt och lite ledsamt. Det känns iallafall underbart att vi har hittat jättefina och aktiva hem till dem alla.

Nu har vi öppnat hemmet för alla valpspekulanterna. Det är många som är såklart nyfikna på sin nya familjemedlem. Det är först när valparna är ca 7 veckor som vi bestämmer vart de ska flytta. Då har dom hunnit visa mer av vem dom är. Men vi kan se redan nu att det är en jämn kull. Där alla har driv och är sociala. När man har en 6 månaders bebis hemma så tar det mycket tid. Men valparna får uppmärksamhet så fort lilleman sover. Det fungerar väldigt bra. Nu får även valparna mat 2 gånger om dagen. Snart tänkte vi lägga på ett tredje mål. Det är ju många som ska dia och det tar mycket av mamma Isis. Isis som alltid har varit mycket muskulös har tappat en del muskler men hon har allt en del kvar. Hullet har hållit sig fint. Jag är jättenöjd med fodret från Prima Dog. Isis har ätit deras valpfoder under dräktigheten och digivningen.

Tänkte jag skulle lägga upp lite bilder på valparna. På facebook har vi en kennelsida som ni kan följa oss. Sök efter Ullmarkens pumikennel så missar ni inget.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close