Valparna 5 veckor

Idag är valparna fem veckor. Som varje lördag dessa veckor så känns det som om det går så fort. Valparna växer som bara den och snart flyttar dom. Man fastnar ju för dom så det blir tomt när dom åker.

Denna veckan har dom varit ute i stort sett varje eftermiddag. Jag har min son Didrik som är sex månader så jag kan inte ha koll på valparna om de skulle vara ute hela dagen. Så när husse kommer hem så åker bebisarna ut i son hage. Nu däremot så har husse gått på semester så nu blir det mycket utevistelse för dom små. Det är verkligen full fart på dom nu och dom börjar bli små monster. Pumisar är ju såna, galna, aktiva, högljudda monster. Men samtidigt helt underbara ständigt svansviftande små änglar. Man kanske kan säga 80% djävul och 20% ängel?

Idag har valparna fått klorna klippta. De har även fått avmaskning för andra gången. Det var mums! De har haft fotosession. Några var mer fotogenic än andra där av kvaliteten på bilderna *blink blink*.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close