Valparna 8 veckor

I lördags den 5/8 blev valparna 8 veckor gamla. Samma dag flyttade tre stycken till sina nya familjer. På söndagen flyttade ytterligare tre stycken. Den sjunde flyttade på måndagen. Den sista valpen kommer att flytta i september. Jag har inte skrivit något den sista veckan för jag har haft feber och en redig förkylning. Inte så lätt att ta hand om åtta valpar, en sju månaders bebis och två vuxna hundar när man är sjuk. MEN det gick.. Det är väldigt lätt att klaga på en förkylning. Jag tycker i alla fall alltid synd om mig själv när jag blir sjuk. Men sätter man det i perspektiv med alla de människor som har cancer eller någon annan dödlig sjukdom så är en förkylning löjlig. Alla ni som kämpar, ni är hjältar!

Åter till valparna..

Alla valparna har flyttat till aktiva hem. Flera ska köra agility och utställning. En ska köra spår. En ska köra bruks och lydnad. En valp ska till USA och arbeta som mögelhund. Det ska bli spännande att följa dem alla. Jag när nöjd så länge hundarna får vara familjemedlemmar där de får vara med på alla äventyr som familjen hittar på. Målet med denna kullen var att det skulle bli aktiva hundar. Självklart inte bara det men det var ett av mina mål. Efter att ha sett kullen växa upp så har vi verkligen lyckats. Vi har fått många fina meddelanden från valpköparna. De är nöjda med sina valpar. De är modiga, framåt, sociala, aktiva, gosiga, lättlärda och bara helt fantastiska. Jag håller helt med jag har själv en kvar som flyttar i september. Hon har verkligen allt det som jag själv letar efter när jag köper hund. Hon kommer att bli en fantastisk sökhund.

Alla valpköpare fick med sig vetbed, koppel/halsband och fina rabatter från ProPet. De fick ett generöst valppaket från Prima Dog. Agria gav alla valpköpare filt och termometer samt lite information. Vi skickade med ett litet valppaket med ben i.

Nu när vi har gått igenom detta, att föda upp en valpkull så kan jag säga att vi har lärt oss mycket. Både allt runt tiken och hennes valpar samt allt runt om med papper, kontrakt och kontakt med många människor. Vi är så stolta över denna kullen och hur allt har gått. Vi vill åter igen rikta ett stort tack till alla som har varit delaktiga. Familj, vänner, valpköpare. Ingen nämnd ingen glömd. Det är en stor dröm som gått i uppfyllelse. Men det är inte över här. Det ska bli superkul att följa alla valparna genom livet. Vi kommer definitivt fortsätta att leva ut vår dröm.

För att följa oss på Facebook, tryck på bilden för att komma till vår sida

IMG_3459

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close