Höst och allt

Jag hade svårt att få till en bra rubrik till detta inlägg. Men nu är ju hösten här och med den kommer allt vad det innebär.

6 september levererade vi sista valpen. Den var kvar en månad för den skulle flytta till USA. 12 september flög hon med sin nya familj över till Los Angeles. Allt hade gått toppen och dom är så nöjda med sin tik.

Nu är det redan höst och det är dags att ta hand om alla måsten. Vi flyttade hit i oktober 2016. Så snart har vi bott här i ett år. Under det året har vi fått en son och åtta valpar. Renoverat lite och vanlig vardag. Det har alltså varit supermycket att göra.

Det kommer att bli lite tävlingar under höst/vinter. Både agility och utställning. Men vi ska försöka att komma ikapp hemma också.

Nu är det mycket ute som behöver göras. Beskära fruktträd rensa rabatter för att bara nämna några. Även inne behöver det fixas. Det rum som vår son Didrik ska ha behöver renoveras. Samt att vi ska fräscha upp vardagsrummet. Renoveringar som är jättekul att planera. Men som såklart ändå tar tid från annat.

Åter till hundarna! Jilla startade sin första agilitytävling i somras. Nu i höst kommer vi även starta Jacee. Jag går en agilitykurs med Jilla för att få till en organiserad träning varje vecka. Och att någon annan ser och kan ge feedback är toppen. Även Jacee går kursen med en annan förare som ska försöka tävla Jacee i framtiden.

Det är spännande att köra Jilla. Hon är väldigt snabb och tight. Vi tränar just nu slalom och mer hindersug från distans. Hon är väldigt känslig på signaler så jag måste vara väldigt noga och springa som tusan.

Jilla i blåsten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close